2013 m. sausio 28 d., pirmadienis

Savaitės apžvalga

Praėjo lygiai savaitė nuo pirmojo blogo įrašo. Buvau užsikėlęs tikslą sužaisti $1.50 18 žmonių 500 žaidimų, bei turėti 15% ROI. Einant šio tikslo link, šia savaitę sulošiau 300 žaidimų, palaikydamas 28,8% ROI, kas yra neblogas rezultatas. Taipogi laimėta pirmoji vieta komandiniam LSPF NK Dublicate turnyre.
ASPA ketvirtajame etape užėmiau tik 18-ąją vietą, tačiau reitinge išlikau pirmas. Liko paskutinis etapas, kuriame ir paaiškės kas triumfuos Sausio mėnesį.






Nauja savaitė prasideda nuo šiandien, o tai reiškia jog vėl reikia kibti į savo Sit and Go žaidimukus, juk dar 200 trūksta iki 500. Taipogi šiandien (pirmadienį) TRIOBET kambaryje finalinis Žvejo įššūkio etapas, kuriame ~20 žaidėjų, kovos dėl 10 garantuotų vietų į Vasario 1-8 dienomis Vilniuje, Olympic Casino @ Radisson Blue, vyksiantį 500 lt įpirkos Žvejo įššūkio turnyrą. Taipogi šiandien jau iš pašto pasiimsiu pokerio knygą kurią užsisakiau prieš savaitę. Ketvirtadienis - ASPA finalinis etapas, o savaitės galas priklausys nuo šiandieninio pasirodymo Triobet'e.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą