2013 m. vasario 26 d., antradienis

WBCOOP belaukiant



Pagaliau sulaukiau ir aš savo dešimties bilietų į WBCOOP turnyrų seriją, kuri vyks Kovo 1-11 dienomis. Pagrindinis, bet malonus galvos skausmas šiuo metu yra tas, jog reikia išsirinkti 10 turnyrų kuriuose noriu sulošti iš visų 30-ies. Beabejo reikės rinktis visus normaliausius Hold'em turnyrus, tiek turbo, tiek regular speed, tačiau atliks dar keletas bilietų. Omaha? Tikriausiai taip, kitų pokerio rūšių dar nepropoguoju, tad teks manau iš Omahos turnyrų rinktis kažką. Kokius 10 turnyrų Jūs pasirinktumėte iš viso sąrašo?





Kaip bebūtų aš planuoju startuot penktadienį, su pirmuoju WBCOOP turnyru, t.y. NL Holdem. Startinis žetonų kiekis - 10 000. Blind'ai kyla kas 15 minučių, tad žiūrint į struktūra nusimato nemažai veiksmo prie stalų. Taipogi dar minčių yra ir dėl antro turnyro tą pačią dieną, tai Pot Limit Omaha šešiavietis turnyras, tačiau reikės pasižiūrėti kaip seksis pirmajame turnyre, ar deepint'as turnyras, ar tuoj bus pasitraukta. Prie viso šito dar penktadienį žaisiu Triobet.com pokerio kambaryje rengiamame, jau antrajame šio sezono Lietuvos Sportinio Pokerio Klubų Čempionato etape. Pirmajame mano klubui (ASPA) sekėsi geriausiai, ir jau šiuo metu esame gan daug atitrūkę nuo kitų klubų.

Laukiant WBCOOP čempionato norisi išsikelti tikslus jam:
Minimum - noriu patekti į main event'ą. Norint tai padaryti, reikia nors vienam iš dešimties pasirinktų turnyrų finišuoti prizinėse vietose (dažniausiai bus 108 prizinės vietos, kai kur kitur mažiau).
Medium - kelios prizinės vietos už kurias gaučiau SCOOP'o bilietų, bei būtų smagu pasiekti finalinį stalą.
Maximum - kuo daugiau aukštesnių pozicijų, finalinių stalų. Taip mėginti  konkuruoti su geriausiais šios serijos žaidėjais dėl pagrindinių leaderboard'o prizų, bei patekimas į pinigus main event'e.

Vis dėl to pagrindinis tikslas bus žaisti savąjį A lygio žaidimą. Stengtis daryti kuo mažiau klaidų, kadangi teks žaisti prieš daug patirties turinčius blogerius bei PokerStars Online pokerio komandos žaidėjus.

Stengsiuosi po kiekvienos žaistos dienos šiame čempionate aprašyti savo rezultatus bei kitas naujienas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą