2013 m. vasario 18 d., pirmadienis

Neaktyvios savaitės

Sveiki, rašau įrašą lygiai po dviejų savaičių. Iškart atsakau į Jūsų klausymą, kodėl net po dviejų? Tiesiog per šias dvi savaites šiek tiek buvau nutolęs nuo pokerio. Dabar mėginu teorines žinias praplėsti, bei tariuosi su pora asmenų, dėl stake+coach, kas šiuo atveju manau būtų geriausias varijantas.
Taipogi per šias pora savaičių padariau kelias klaidas, kurios sudegino ar ištirpdė ir taip nedidelį buvusį bankroll'ą. Viena pagrindinių klaidų: per didelis nusicashoutinimo kiekis - taip aptirbdau savo bankroll'ą, ir negaliu patogiai jaustis bežaisdamas, nes rizika padidėja bustinti. Antroji priežatis: žaidimų mixinimas. Ta prasme, jog padariau didžiausią klaidą kokią tik galėjau, tai atitolau nuo savo $1.50 Sit and Go, bei pradėjau micro/low MTT žaist (beabejo nepavyko nieko hitint svarbaus) ir OMAHA zoom cash'as. Visa to dėka bankrotas:)

Kaip bebūtų reikia žiūrėti į priekį, bei padarytas klaidas galime vadinti patirtimi. Juk tik klįstantys žmonės pastebėję klaidas gali jas mėginti ištaisyti, bei tobulėti!

Atitrūkstant nuo online pokerio, teko sužaisti pirmuosius du ASPA Vasario turus. Pirmajame iš jų tenkinausi berods 22-ąja pozicija, kada sustūmus AQs teko pralaimėti prieš oponento QTo.
Praėjusį ketvirtadienį sekėsi geriau. Pradžioj mėginau žaisti kuo daugiau rankų, kas puikiai pavykdavo. Flopus stengiausi žaisti agresyviai, ir kai tik ką hitindavau oponentai mokėdavo man, kai tekdavo blefuoti - pasiduodavo. Pakilus privalomiesiems statymams ir pakeitus stalą žaidimas nurimo, pradėjau svyruoti, tai šiek tiek plius, tai šiek tiek minus. Galū gale pasiekiau finalinį stalą, į kurį atėjau beveik su average žetonų kiekiu. Pora rankų nepavyko sulošti kaip norėta, išmesti keli big blind'ai bei paskutinioji ranka: UTG+1 (loose žaidėjas) pakelia dvigubai, visi fold iki BTN. Vienas iš mažiausiai turinčių žaidėjų sustumia visus žetonus. Aš esu ant SB bei randu AQs. Pasiskaičiavus žetonus aš jį dengiu bei pamastęs (ankstyvą agresorių aš beatinu dėl jo plataus žaidžiamų rankų spektro, o BTN statau ant porų, vidutinių tūzų, bei galbūt K9s+ QTs+) jog čia puiki proga žaidime atsigauti bei grįžti į aktyvesnį grajų sustumiu savo visus žetonus. Beabejo UTG+1 nusimeta. BTN rodo QQ, kas reiškia jog mano galimybės laimėti yra minimalios. Atsivertusios kortos ant stalo nepadeda, bei lieku su berods 3-4bb. Praėjus orbitai randu K8s ar K9s. Sustumiu visus savo žetonus, bei pasitraukiu iš šio turo 9-oje vietoje.

Šią savaitę didelių tikslų nenoriu keltis, tiesiog stengsiuosi:
ASPA 3-iajame etape patekti į finalinį stalą;
Pratęsti skaityti Harringtono Volume 1 knygą;
Susitarti/susirasti stake'rį bei labiau įnikti į forumus, straipsnius ir t.t.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą