2013 m. sausio 21 d., pirmadienis

Pradžių pradžia

Sveiki visi,

esu Deividas, man 22 metai, gyvenu Alytuje. Pokerį pirmą kartą pradėjau žaisti gal 17metų, tuometiniai freeroll'ai labai traukė, tad galima suprasti koks buvo mano požiūris į ji. Rimtesnis žingsnis gilintis į pokerį buvo žengtas berods prieš porą metų, kada užmačiau www.pokeriokarta.com forume, kad galima gauti pinigų iš kitų žaidėjų, ir žaisti tiek sau, tiek kitiems. Na kągi, ir aš pamėginau. Tuomet NTamosauskas (dėkui Tau) patikėjo manimi, tačiau... pirmasis blynas prisvilo :) Trūko gilesnių žinių tuo metu, o pats Nerijus negalėjo pacoachinti dėl užimto laiko. Na nieko. Po to sekė savo paties ieškojimas pokeryje, kelių knygų skaitymas, kurios tuo metu lyg ir padėjo. Buvo laimėti du didžiausi laimėjimai (kol kas) mano karjeroje. Kai laimėti pinigai išseko (beabejo didžiąją dalį teko nusiimt), vėl surizikavau ir parašiau PK forumo temoj, jog ieškau coach + stake. Ir vėl gi pavyko :) Ačiū Deisco už suteiktą šansą. Ir tada pradėjau jau rimtai žaisti 3.50$ 18 žmonių Sit and Go. Pradžia ne tokia gera buvo, tačiau per porą pamokų išmokau daug, o tai atsiliepė ir į rezultatus.



Kaip matome, ROI pasiekęs buvau 21%, kas man šiuo metu tikrai atrodo labai gerai.
Na po gerų dalykų ateina prastesni, susiradau darbą, neliko laiko pokeriui, tad teko jį apleisti.
Lapkričio vidurį, kada vėl atsirado laiko, mėginau grįžti į tas vėžias, kurias čia galima matyti, tačiau jau žaidimas buvo nebe tas. Tuo momentu rūpėjo daugiau draugai nei žaidimas, ir tai tęsėsi... iki dabar. Prieš savaitę susiėmiau save į rankas ir nusprendžiau, arba rimtai bandau žaisti ir tobulėti, arba nereikia gaišint nei savo, nei kitų laiko! Turbūt viena priežastis, kodėl ir pradedu rašyti šį blogą.





Šiuo momentu stengiuosi beatinti (ir vėl) savo S&G, bei kilti limitais kuo aukščiau. Taipogi ieškau galimybių ir koncentruojuosi ties MTT (Multi Table Tournaments). Reguliariai tenka žaisti Alytaus sportinio pokerio asociacijos rengiamuose turuose, kuriuose susirenka ~40 žmonių. Tad praktikos gyvai nors ir šiokios tokios gaunu.

Internete pagrinde žaidžiu dvejuose kambariuose. Tai beabejo: PokerStars bei Full Tilt Poker. PS'e grindinu savo sng', o FTP patinka dėl savo turnyrų struktūros, bei Rush'o žaidimų.

Šį blogą pradedu rašyt daugiau sau nei Jums, jog būčiau motyvuotas praleist daugiau laiko su pokeriu nei įprastai. Taip pat planuoju aprašinet savaitinius rezultatus, galbūt padaryt savo sesijos video, aprašyt perskaitytas knygas, straipsnius. Kaip bebūtų linkiu sėkmės tiek sau, tiek Jums!

PS nick: daevii                                     FTP nick: deywaz                                  PK nick: daevii

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą