2013 m. sausio 22 d., antradienis

Info apie blogą?

Antrasis mano įrašas čia, tad plačiau norėčiau pristatyti apie ką bus blogas, kokie įrašai ir kas kiek laiko turėtų būt talpinami.
Kas savaitę rašysių apie 2-4 įrašus, visų pirma - savaitiniai rezultatai, šiokios tokios analizės, taipogi pasistengsiu aprašyti ketvirtadieninius savo pastebėjimus iš gyvo pokerio (ASPA turai), bei įrašai kitom temom, kaip kad įdomesni turnyrai, knygos, ar live sesijos įrašas (planuoju dviejų savaičių bėgyje padaryti).

Kaip tik vakar (pirmadienį) pradėjau tą savo rimtąjį žaidimą, nuo kurio viską ir pradedu. Vėl gi grindinsiu 1.50 dolerio įpirkos, 18-os žmonių turbinius sit and go.
Pradžiai išsikeliu tikslus:
Online -  500 game'ų, ROI ~ 15%.
Gyvai - pirmą karta triumfuoti ASPA mėnesiniame reitinge (šiuo metu pirmas, liko pora etapų)
Kažkam gali kilti klausimas, kas po velnių yra tas ROI? Į Lietuvių kalbą išvertus tai investicinė grąža, arba tiesiog Return of Investment. Visi pokerio žaidėjai, daug sužaidžiantys MTT ar SNG dėmesį dažniausiai kreipia į šį žaidėjo rodiklį, kadangi pagal jį galima nustatyti ar žaidėjas laimintis (pliusuojantis), ar nelabai.
Apskaičiuoti pokerio ROI yra labai paprasta pasinaudojant šią formulę:

(laimėjimas - įpirką) / įpirką x 100 = ROI %


Beabejo šituose limituose galima ir didesnį ROI išspausti, tačiau ir tokių rezultatų pakaktų, jog įvykdžius šitus tikslus, galėčiau persikelti į 3.50 įpirkos SNG žaidimus.
Kaip gi atrodo mano sesija? - Dažniausiai po vieną susijungiu devynis stalus ir taip valandą atžaidžiu, pailsėjus vėl tas pats :) Esant geros nuotaikos, bei geros fizinės kondicijos ir noro, galima taip grindinti valandų valandas.

Na, o vakarykštė diena buvo tikrai labai gerai. Pagavau gerą HOT run'ą, iš 69 sužaistų sng, šiek tiek daugiau nei 40 procentų patekau į prizines vietas, tikrai labai geras rezultatas.

Taipogi šį šeštadienį teks vykti į sostinę, Vilnių. Pokerio klube "Du Karaliai" vyks pirmasis Dublikatinio pokerio parodomasis turnyras, kuriame Lietuvos sportinio pokerio rinktinė tęs pasiruošimą čempionatui. Tiesą sakant pradžioje nelabai ir supratau kas ir kaip čia bus, bet pasidomėjus tapo visai įdomu. Šešios komandos po šešis narius. Smagu būtų prie vieno stalo pasėdėti su tikriausiai visiems žinomu Vytautu Milbutu (begalybe). Na o daugiau informacijos čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą