2013 m. sausio 24 d., ketvirtadienis

Nemokami 50$

Kiekvienas norintis gali gauti pradinį kapitalą - 50$. Tiesiog Jums reikia užsiregistruoti į PokerStrategy pagal šią nuorodą www.pokerstrategy.com/#uM2T3I

Sekantis žingsnis užsiregistruoti. Spaudžiame kairėje "free poker cash" arba tiesiog "Start quiz". Tuomet jums telieka susikurtį savo paskyrą, su aktyviu elektroniniu paštu, bei gavus laišką jį patvirtinti. Taipogi bus skiltis Referred By (username). Įveskit nick'ą daevii Tai galioja nuo 18 metų, kadangi vėliau reikės patvirtinti savo amžių, siunčiant ID kortelės foto.

Pabaigę registraciją, spaudžiame Fight for you free $50 -> Pass the quiz (išsirenkame tinkamiausią strategiją testui, siūlau No Limit Big Stack Strategy), ir tuomet Start the quiz and secure your $50.

Testas prasideda. Jums yra duoti 5 mėginimai. Klausimai yra aiškūs ir nesunkūs, tačiau viską reikia atsakyti pagal PokerStrategy pateiktą strategiją, jeigu kas neaišku, šalia klausimo yra pagalba. Spaudžiate article (ar kažkas panašaus), ir tuometu jums atidaromas naujas langas, su klausimo teorija, tereikia susirasti tame puslapyje, kur yra aprašyta situacija.

Išlaikius testą, jums reikės rinktis į kurį pokerio kambarį norite gauti nemokamus 50$. Anksčiau duodavo rinktis iš Party Poker, William Hill Poker bei Titan Poker, dabar galbūt dar kažką ir čia pakeitė.

Parsisiunčiate pasirinktą pokerį, besiregistruodami ten, įvedate Promotion ar Bonus Code kaip parodo PokerStrategy. Tame pačiame PS lange, įvedate savo slapyvardį kuriuo registravotės į naują pokerio kambarį.

Belieka laukti laiško į el. paštą, kuriame prašys patvirtinti tapatybę, jog jums yra daugiau nei 18 metų (nevisada yra to prašoma). Padarote ID kortelės/paso nuotrauką, įkeliate į kur Jūsų yra prašoma, bei spaudžiate Leave Page and start ID check.

Belieka laukti apie dvi paras, kol bus viskas patvirtinta, bei pervesti pinigai į Jūsų pasirinktą pokerio kambarį.

Jeigu kils klausimų kokių, susisiekit su manimi.

Sėkmės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą