2013 m. vasario 4 d., pirmadienis

Praėjus savaitei

Praėjo lygiai savaitė nuo paskutinio įrašo. To priežastys: neypatingai sėkminga savaitė, ko dėka teko mažinti žaidimų skaičių, bet šiek tiek atsipūsti nuo tikrai buvusios intensyvios pirmosios.

Pirmadienis prasidėjo finaliniu Žvejo Įššūkio satelitu į pagrindinį turnyrą. Susirinko 55 žaidėjai, kovojantys dėl 11 įpirkų į 500lt buy in gyvą turnyrą. Deja teko pasitraukti iš atrankinio turnyro jau 36 vietoje. Buvo pralaimėtos 4 esminės rankos, kurias turėjau laimėt, tačiau kaip pirmadienį taip ir visą savaitę, lydėjo nesėkmės.

Ketvirtadienį įvyko paskutinis Sausio mėnesio, ASPA reitinginis turnyras. Prieš jį buvo vienas tikslas, t.y. išsaugoti pirmąją poziciją. Žaidimas klostėsi gan neblogai, nebuvo didelių banko pralošimų, laiku ir vietoje pasiflipinta, bei užimta ketvirtoji vieta, kas garantavo pirmąją poziciją šiais metais.



Penktadienį vėl gi Triobet kambaryje teko žaisti Lietuvos sportinio pokerio klubų čempionate (daugiau info Facebook'e). Į turnyrą susiregino lygiai 100 žaidėjų. Žaidėjų lygis nebuvo itin aukštas, tačiau ir čia ypatingai gerai nepavyko pasirodyti - užimta 24-oji vieta.

Kalbant apie pagrindinį mano tikslą, kilti limitais žaidžiant Sit and Go, tai ši savaitė buvo sunki, "pagaliau" atejęs downswingas privertė ir pasinervuot, ir mažint žaidimus. Šiuo metu esu sužaidęs beveik 500 žaidimų bei ROI sieka 17,7 %. Šiuo metu išsikeliu tikslą, toliau lošti šiame lygyje, praeiti downswing'ą, bei dar šiek tiek pasikelti BR, kadangi teko išsigryninti nemažą dalį pinigų,

Taipogi gauta naujutėlė (skaityta kelis kartus) Harrington on Hold'em Volume II knyga, kurią būtinai turėsiu įveikti. Tačiau pradėjęs skaityti supratau, jog nelabai smagu pradėti nuo antrosios jo knygos, kas yra tęsinys pirmosios (pradėta pasakot apie turnyrų vidurinę stadiją, vėlyvą, blefus, hu ir panašiai). Tad pirmiausia pradedu skaityti pirmąją jo knygą, kad būtų tiksli įžanga į sekančią.
Šiandien atsiimtas dar vienas siuntinys. Pagaliau atkeliavo pokerio forumo www.PokerioKarta.com maikutė, bei kortų kaladė, kuri bus padovanota šį ketvirtadienį per ASPA pirmąjį Vasario turą. Kaip ją laimėti? Tiesiog išmesti mane :).



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą