2013 m. kovo 4 d., pirmadienis

Gratz benislovas! Let's play!

Pirmadienis, graži saulėta diena. Visų pirma norėčiau pasveikinti lietuvį žaidėją, slapyvardžiu "benislovas", kuris po ~15h kovos laimėjo jubiliejinį Sunday Million turnyrą, bei į savo sąskaitą įsirašė $848,589! Dar kartą didžiausi sveikinimai Jam, bei grįžtame prie pagrindinio šio blogo herojaus, t.y. manęs :)

Šios kelios savaitės buvo sunkios. Galbūt net į priekį nė kiek nepasistūmėjau, tačiau nuo dabar prasidėjo antrasis (gal jau penktasis) kvėpavimas. Dėkoju PK nariui Nada-fedde, kuris tiki manimi ir žada apsiimti rimtu mokymu. Pirmoji pamoka įvykus buvo tikrai vertinga, nors dauguma gal ir žinojau kaip ir ką reik daryt, tačiau... nieko panašaus nedarydavau, nes minčių daug, tačiau visos nesusistemintos. Taigi galima sakyt nuo DABAR pradedu žaidimus. Atsisakau turnyrų kitų, cash žaidimų. Orientuojuosi tik į savo žaidžiamus bei rūpimus SNG.

Kalbant apie WBCOOP, galite matyti pirmąją apžvalgėlę apie #1 turnyrą, kuriame sekėsi neypatingai gerai. Per šeštadienį ir sekmadienį sulošiau dar pora turnyrų. Šeštadienį sėdau prie mixuotų žaidimų, t.y. No Limit Hold'em mixuotas su Pot Limit Omaha. Iš 314 žaidėjų, likau 200-ojoje pozicijoje. Pralaimėtas pagrindinis bankas žaidžiant Omaha, kada mano fullhouse'ą nunešė aukštesnis.
Vakar (sekmadienį) žaidžiau NL Holdem turnyrą, tokį patį kokį teko žaisti ir penktadienį, atidaryme. Šįkart keičiau savo stilių, kitaip sakant ekspermentavau. Stengiausi žaisti daug ir agresyviai, kas prie pirmojo stalo ėjosi labai puikiai. Susikrauti papildomi žetonai leido ilgai būtų stalo chip lyderiu, tačiau permetus prie kito praloštas svarbus ir didelis bankas, o vėliau ir pasitraukta 386 pozicijoje. O šiandien tikriausiai mėginsiu vėl mixuota NLH/PLO turnyrą.

ASPA. Vasario mėnesį žaidžiau kaip esamas čempionas, tačiau žaidimas nebuvo nė kiek panašus į ta demonstruotą Sausyje. Tiesiog visko gal buvo ir per daug, ne taip žiūrėjau į žaidimą. Tačiau šį mėnesį stengsiuosi būti rimtas konkurentas Jums. Beabejo įtakos turės ir tai, jog prie ASPA gyvų žaidimų, prisideda ir Gnuf poker kambaryje rengiami freeroll'ai, kas man nėra labai malonu ir smagu. Kaip bebūtų iki susitikimo prie stalų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą