2013 m. liepos 26 d., penktadienis

Liepos 26

Sveiki,

kaip ir buvau minėjęs paskutiniame blogo įraše, pastarają savaitę nelabai sugebėjau atrasti laiko pokeriui, todėl netgi ir nerašiau įrašo kaip buvau žadėjęs - pirmadienį. Na, o ši savaitė prasidėjo tikrai neblogai, tačiau kuo toliau tuo labiau žemyn. Klausimas kyla kodėl? Atsakyti sunku, atrodo stengiuosi mažinti ta variaciją, tačiau kad ir kaip mėginčiau ji mėgina mane suvalgyti. Atrodo būna užkeiktos sesijos (8 sng), kada visuose gali pralošti prie 3-outerį, ar būti nužudomam donko riveryje. Gal tai sėkmės trūkumas? Negaliu sakyti, jog žaidžiu idealiai, tačiau laimėti su premiumais prieš atc bet kas gali, ir tai būtų įprasta, tačiau ne man. Viena sesija įsiminė, jog prisiminęs pradedu juoktis vienas, kada pvz. AKs pralošiu prieš AKo, AA prieš AQ, bei kiti nestandartiniai bad beatai. Na bet tai yra pokeris, ir tik stipriausi išlieka! Paskutiniu metu pradedu kaltint ne tik prastus žaidėjus, atsakančius į all in su 79s ar K2s, tačiau ir pačią sistemą, kodėl gi besistengiantis ir tobulėjantis žaidėjas yra priverstas labai dažnai, net gi per dažnai pralošti svarbias rankas prieš visiškai nieko nenutuokiantį atsiprašant idiotą? Tai turbūt klausimas, į kurį tikslaus atsakymo nėra ir nebus. Vienintelė priežastis - variacija.

Nuo paskutinio įrašo teko sulošti 151 sng žaidimą, ir pakėliau +10 BI. Nebūtų tokia tragiška vakarykščia diena, turėčiau 30BI pelno, bet ir taip gerai. Nejudu taip greitai kaip planavau, tačiau kad ir vėžlio greičiu atrodo važiuoju pirmyn, kas yra svarbiausia.

Dabar mėginsiu persižiūrėt savo HH, paieškoti neaiškių vietų, taipogi planuosiuosi kitos savaitės pradžioj dar vieną pamoką su savo mokytoju. Prie viso šito pradėjau skaityt pokerio literatūra. Mėginsiu įveikti Harrington on Hold'em knygas.

Šiam kartui tiek, neigiamas mintis į šalį, bei kimbam į darbą! Iki susimatymo:)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą