2013 m. rugpjūčio 5 d., pirmadienis

Atėjo Rugpjūtis...

Atrodo tik ką tik prasidėjo vasara, o va jau pasižiūri jog teliko tik mėnuo. Kaip bebūtų pokerį galima žaisti bet kokiu oru, bet kokiu sezono metu. Nuo paskutinio įrašo praėjo nepilnos dvi savaitės berods, ir per jas priartėjau prie savo tikslo, baigiu užsikelt BR iki aukštesnių limitų, jaučių pagyvėjimą žaidime. Taipogi savaitgalį teko sudalyvauti LSPF Vasaros Pokerio stovykloje, Dubingiuose. Labai kažko daug laimėti nesigavo, pasitraukiau pirmosios dienos pabaigoje, tačiau tiek stalas, tiek visa aplinka buvo OSAM. Kalbant apie stalą, tai buvo ir tokių kalbų, jog neva stipriausias kelių metų laikotarpį. Aišku, kalbėjau ne aš, o kiti kas jau atstovauja LSPF vos ne nuo pradžių, tad jiems geriau spręsti, tačiau tikrai smagu buvo palošti su stipriais žaidėjais.
Šią savaitę tikslas būtų sužaisti nemažiau kaip 150 sng, bei pradėti lošti aukštesniuose limituose. Kaip viskas bus, aprašysiu sekantį pirmadienį, o dabar reik ruoštis sesijoms.

Prie viso šito noriu pasveikinti Paulių (mokytoją savo), laimėjus LSPF Dubingiai pirmąją vietą!:)

Šiam kartui tiek, nesinori plėstis labai, nors nelabai ir turiu minčių ką galėčiau aprašyti. Sekantį pirmadienį manau plačiau aprašysiu viską, kadangi nuo šios savaitės prasideda ir ASPA savaitiniai turnyrai, na iki susirašymo!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą