2013 m. liepos 15 d., pirmadienis

Liepos 15

Sveiki,

kaip ir žadėjau ilgai naujo įrašo laukt nereikia. Vienas iš pagrindinių tikslų buvo stebėti savo BR bei žaidžiamų SNG kiekį. Taigi nuo trečiadienio, teko sulošti 136 žaidimus, per juos BR pasikėliau 18 įpirkų, kas tikrai nėra prastai. Šią savaitę manau labai daug laiko neturėsiu grindinant, tačiau stengsiuosi išnaudoti kiekvieną laisvą valandą, bei tikslas išlieka tas pats - kelti BR bei šokti į aukštesnius limitus.

Taipogi noriu pasinaudoti proga pasveikinti lietuvį žaidėją pasivadinusį "Faranius", kuris vakar triumfavo prestižiskiausiame savaitės turnyre - Sunday Million. Jo išlošta suma tikrai atrodo labai solidi - $150k. Taipogi dar vienas žaidėjas buvo priėjęs iki finalinio stalo, tačiau jam pasisekė ne taip kaip jau minėtam Faraniui, bagoch'ius laimėjo $10k. Nuostaba ar ne, tačiau lietuviai jau trečią savaitę iš eilės pasiekia šio $215 įpirką turinčio turnyro finalinį stalą, tai tik rodo kokio lygio žaidėjų mes turim, džiaugiuosi už Jus visus! Šaunuoliai :). Tikėkimės vieną dieną ir mane kas taip aprašinės:D

Sekantį įrašą planuoju daryti sekmadienį arba po savaitės lygiai pirmadienį, norėčiau per šią savaitę priartėti dar labiau iki aukštesnių limitų. Iki susitikimo:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą