2014 m. rugpjūčio 7 d., ketvirtadienis

Pokerio kambariai prieinami visiems

Pokerio kambariai prieinami visiems

Pokerio kambariai savo pajamas gauna tuomet, kai žaidėjai žaidžia iš grynųjų pinigų, taip pat jie pasiima didžiąją dalį pinigų, kuriuos žaidėjai sumoka, kai nori dalyvauti turnyruose.
Kambarių savininkai paskirsto gaunamus pinigus apgalvotai, dažnai tai būna pinigai skiriami įvairioms akcijoms arba premijoms, kad pokerio žaidėjai galėtų gauti daugiau papildomos naudos, taip siekiant juos išlaikyti savo pokerio kambariuose.
Pokerio kambariai yra verslas, kuris klesti, kiekviena valandą ir minutę pokerio kambarių savininkai uždirba pasakiškus pinigus, kuriuos įneša žaidėjai, norintys mėgautis pokerio teikiamais malonumais. Pavyzdžiui viena iš labiausiai klestinčių žaidimo firmų visame pasaulyje yra “PartyGaming IPO”, ji valdo daugiausiai žaidėjų surenkantį pokerio kambarį pasaulyje – “Party Poker” ir per vieną dieną, ši kompanija uždirba šiek tiek daugiau nei vieną milijoną amerikos dolerių, tai skaičiai atimatys žadą. Tik pagalvokite, kiek pinigų vaikšto šiame žaidime, jei vien tik per vieną dieną tokia kompanija uždirba milijoną dolerių, tik pagalvokite, kokios sumos laukia Jūsų pokerio žaidimų kambariuose.
Pokerio kambariai siūlo ir kitus kazino žaidimus, kaip antai ruletė, virtualūs lošimo automatai, Black Jack’as ar įvairios kitos pokerio versijos, taigi pasirinkimas yra iš tiesų nemažas. Ten kiekvienas ras tai, kas jam labiausiai patinka. Dar kambariuose galima rasti ir video pokerį, kuris šiuo metu yra nepaprastai populiarus ir žaidžiamas daugybės žaidėjų visame pasaulyje.

Pokerio kambariuose yra tam tikrų taisyklių, kurių laikytis yra privaloma. Pavyzdžiui daugumoje pokerio lošimo svetainių yra reikalaujama kalbėti angliškai, tikriausiai tai visiškai logiškas sprendimas, mat taip stengiamasi visiškai išvengti nesąžiningo žaidimo ir sukčiavimo pokerio partijų metu. Ši taisyklė dažnai naudojama todėl, kad kitą kalbą mokantys žaidėjai gali tartis tarpusavyje, kalbėtis apie savo arba oponentų kortas ir taip palenvindami sau dalią, įveikti kitus žaidėjus. Pokeryje kartelinis žaidimas yra negalimas ir net draudžiamas, jeigu atsiranda žaidėjų, kurie to imasi, jie labai dažnai būna baudžiami, viena griežčiausių galimų bausmių – žaidėjo sąskaitos užšaldymas. Tai tikrai nemalonus atpildas, todėl pokeris visuomet reikalauja tik garbing žaidimo, o juk ir patiems žaisti garbingai yra gerokai smagiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą