2014 m. birželio 11 d., trečiadienis

Pokeris nemokamai

Siandiena pasnekesime apie tam tikra pokerio rusi, kuria galetume pavadinti: Pokeris nemokamai 
Ka butent turiu galvoje?  Rinkoje egzistuoja tam tikras zaideju sluoksnis, kuris samoningai neatlieka jokiu depozitu niekur. Tai nera prasti zaidejai, ar naujokai, tai visai atskiras zaideju luomas, kurie tarsi medzioje "nemokamas" pokerio premijas, nemokamus lazybu statymus, bonusus ir pan.  Gal ir skamba keistai, bet as pats asmeniskai pazistu kelis lietuvius. Kurie taip medziodami, nesirikuodami savo pinigais ir turedami malonuma pasidaro virs 1000$ per menesi.  
Siek tiek pameginau issiaiskinti ju naudojamas strategijas. Visi teigia naudojantys tokias pacias strategijas. Dazniausia paimamas bonusas pvz 50 savo ar savo giminaicio vardu,  tada registruojamasi i brangu sng uz 40-50$ ir meginama laimeti, jeigu pavyksta tada su 150-250$  keliaujama i dar aukstesni lygi, kur jau pirma vieta zada ir visa 1000$ ar dar daugiau.  Tada jau belieka tik atlikti minimalu depozita ir issigirninti savo pinigus.  Taip ir gaunasi tas pokeris nemokamai.
Kaip teige patys zaidejai, sansai nera dideli, jeigu pasiseka 1 bandymas is 10 ar 15 jau buna gerai. Taciau pasak zaideju interneto pokerio ir lazybu bonusai neissenkantis dalykas, greiciau baigiasi gyminaiciai ir draugai visi negu bonusai.
Man asmeniskai tikrai keista tokia zaidimo strategija. Man atrodo, kad tikrai geriau investuoti ta laika ir pastangas i tobulejima ir ismokti zaisti normalu pokeri, ir stengtis gerai valdyti savo pinigus, bankroll. Taciau jiems tai daugiau yra ne uzdarbio saltinis, o net kaip gyvenimo budas. Rasti gera pokerio bonusa ir paimti ju kaip daugiau ir "pakelti".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą