2013 m. gegužės 13 d., pirmadienis

What's new?

Nieko naujo per šias nepilnas dvi savaites neatsitiko... Nesulošiau pakankamo kiekio savo turnyrėlių. Pradžioje bandžiau mixint keli $3.50 ir šiek tiek daugiau $1.50 stalų, tačiau didelio pelno nebūdavo. Gale savaitės grįžau prie $1.50 stalų, su tikslu sulošti nemažą kiekį, jog galėčiau užsikelti saugų BR kitam lygiui. To tikslo ir laikysiuosi, šią savaitę nusiteikęs esu sulošti pakankamai jų.

Šis mėnuo prasidėjo tikru fiasko bežaidžiant ASPA turnyruose. Onlaine pralošta riveryje prieš 3-outerį, o gyvai suloštos vos dvi rankos per ~40 minučių, bei pralaimėta 88 < 44, bei TT < Q8... Atrodo nebuvo lemta tą dieną laimėti, nors gal ir gerai, su temperatūra sėdėt ir lošt tikrai nepatiko.

Sekmadienis. Vakar pamėginau išnaudoti laimėtus $100 ant PokerStars turnyrų. Iš viso teko sulošti jų 10. Pradedant nuo $2.20 Turbo MTT, ir baigiant $27 SCOOP #2 turnyru. Deja, tiek žinių bei sėkmės stoka sutrukdė kažką hitinti. Na kas buvo tas, o pats galiu tik pasveikinti EPT Monte Carlo pagrindinio turnyro nugalėtoją - Steve O'Dwyer, kuris triumfavo pagrindiniame finalo turnyre, bei susižėrė nemenką sumelę - 1,224,000 eurų. O taip! Reikia sulaukti ir man tokio momento.






Šiam kartui tiek, nenoriu plėstis į pievas. Sekantis įrašas bus daug platesnis, bei įdomesnis. Prie susimatymo prie stalų:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą